EVENTS OG ARRANGEMENTER

2019

9
OKT
Demensfaglig ledelseskonference
Her får du den nyeste viden og nye vinkler og redskaber, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Konferencen er målrettet politikere, ledere, nøglepersoner og medarbejdere, der arbejder med mennesker med demens.

Konferencen fungerer som samlingspunkt for de ypperste udstillere og byder derfor på både danmarksnyheder og velkendte produkter. Safevent/Safegranny er heriblandt. 

Har du spørgsmål, kan de rettes til Nikolaj Christian Andersen. 

Email: nca@safevent.dk
Tlf: +4521628241
TILMELDING
31
JAN
Life Science Innovation - når innovation lykkes i Nordjylland
OPLEV HVORDAN REGIONEN, KOMMUNEN OG VIRKSOMHEDERNE ARBEJDER SUCCESFULDT SAMMEN OMKRING INNOVATION TIL SUNDHEDSSEKTOREN.

Kom og vær med, når vi sætter fokus på Sundhedsinnovation i Nordjylland. Oplev inspirerende indlæg omkring innovation i den danske sundhedssektor. Mød virksomheder, sundhedspersonale og ledere fra både kommuner og hospitaler - der alle har en vigtig rolle i succesfuld innovation.

Vi byder på let forplejning samt mulighed for at se og prøve de nyeste innovationsprodukter. Få en snak med Safe Granny, der er til stede på dagen. Har du spørgsmål kan de rettes til Sales Manager, Nikolaj Christian Andersen, pr. e-mail på nca@safevent.dk eller pr. telefon på +4521628241
TILMELDING

2018

18
SEP
KL's ældrekonference 2018
Hotel Comwell - Kolding
Årets tema er komplekse borgerforløb. Risikoen for at komme til skade eller omkomme i forbindelse med brand stiger med alderen og er særlig stor for udsatte og sårbare borgere. Beredskabsstyrelsen, TrygFonden, KL og Danske Beredskaber er derfor gået sammen om projektet Brandsikker Bolig, for at nedsætte antallet af dødsbrande og skabe et bedre sikkerhedsnet. Kom og hør om Brandsikker Bolig og mulighederne for at styrke den brandforebyggende indsats.

Safevent er klar til at fortælle mere om Safe Granny på vores stand.

Har du spørgsmål inden, kan de rettes til Sales Manager, Nikolaj Christian Andersen, pr. email på addressen, nca@safevent.dk eller pr. telefon på +4521628241 
TILMELDING
21
MAR
Temadag: Brandforebyggelse med fokus på ældre og udsatte grupper
Kom med til en spændende og inspirerende dag med fokus på brandforebyggelse. Temadagen indeholder foredrag om brandfare og hvilke forebyggelsestiltag der kan tages. Safevent og VID fire Kill har indgået et partnerskab om lancering af vandtågeanlægget BB i Danmark. For at sætte fokus på brandforebyggelsesområde ved de ældre og udsatte grupper afholdes denne Temadag.Til Temadagen vil vi opstille og udføre to brandtest. Den første brandtest vil være for at vise hvordan en brandudvikler sig i et beboelsesrum uden slukning. Hernæst vil vi vise hvordan vores vandtågeanlæg slukker en brand. Begge brandtest bliver med sammen opsætning. For at gøre Temadagen lidt mere spændende, får vi besøg af fem, der til hverdag arbejder med forskellige former for forebyggelse, hvor de vil fortælle om deres arbejde på området.
PRÆSENTATION